Voorkant blog Decoplates

Click here for the translation into English 

Maak kennis met het verkoopteam van Tapir Tapes

Het verkoopteam van Tapir Tapes bestaat uit twee medewerkers verkoopbinnendienst en drie accountmanagers die letterlijk de verbinding zijn tussen ons en de klant. De accountmanagers hebben ieder hun eigen rayon, waarin ze de klant zoveel mogelijk ondersteunen d.m.v. van advies. In deze blog zullen wij ons verkoopteam voorstellen.

Stefan Wijnands, accountmanager Noord-Nederland

Stefan is binnen het bedrijf verantwoordelijk voor het rayon Noord-Nederland. Voordat hij bij Tapir Tapes kwam, was hij werkzaam als verkoper bij een autodealer. Stefan is daarnaast gespecialiseerd in het adviseren van drukkerijen en bedrijven die werkzaam zijn in de rijwiel industrie.

De volgende postcodes vallen onder het rayon van Stefan: 7700-7999 en 8300-9999.

Bent u gevestigd in Noord-Nederland en heeft u behoefte aan professioneel advies op het gebied van tape en lijm?

Neem dan nu contact op met Stefan!

Stan Themme, accountmanager Midden-Nederland

Stan is binnen het bedrijf verantwoordelijk voor het rayon Midden-Nederland. Voordat hij accountmanager werd is hij jaren werkzaam geweest in de productie van Tapir Tapes. Daarom mag Stan gerust een manusje van alles genoemd worden. Deze opgebouwde kennis van tapes en lijmen helpt hem zeker in de functie van accountmanager.

De volgende postcodes vallen onder het rayon van Stan: 1200-2599, 2700-2899, 3400-3999, 6700-7699 en 8000-8299.

Bent u gevestigd in Midden-Nederland en heeft u behoefte aan professioneel advies op het gebied van tape en lijm? Neem dan nu contact op met Stan!

Dimitri Schukkink, accountmanager Zuid-Nederland & België

Dimitri is binnen het bedrijf verantwoordelijk voor het rayon Zuid-Nederland en België. Voordat Dimitri kwam werken bij Tapir Tapes heeft hij jarenlang gewerkt als accountmanager voor een bedrijf in reinigingsmiddelen. Deze opgedane kennis komt zeker van pas! In onze industrie is het namelijk erg belangrijk om grondig schoon te maken, voordat er een verbinding tot stand kan komen. Dimitri is daarnaast gespecialiseerd in het adviseren van bedrijven die actief zijn in de binnenwanden.

De volgende postcodes vallen onder het rayon van Dimitri: 2600-2699, 2900-3399 en 4000-6699.

Bent u gevestigd in Zuid-Nederland of België en heeft u behoefte aan professioneel advies op het gebied van tape en lijm?

Neem dan nu contact op met Dimitri!

Miranda Trechsel & Koen Rademaker, verkoop binnendienst

Miranda en Koen vormen bij Tapir Tapes samen de verkoop binnendienst. Beide hebben ze bij vorige werkgevers in een soortgelijke functie gewerkt, maar inmiddels zijn ze al jaren onderdeel van team Tapir. Heeft u vragen over levertijden, voorraden, offertes of wilt u weten wat er allemaal mogelijk is? Dan helpt onze binnendienst u graag verder!

Neem bij vragen contact op met onze binnendienst en Miranda of Koen helpt u graag verder!